Taste of the Wild High Prairie 18kg
Mlsní vlci před lety proháněli po severoamerických prériích mohutné bizony. Právě vlčí DNA žene vašeho labužníka za krmivem High Prairie. V něm si může pochutnat právě na pečeném bizonovi a hromadě dalších druhů masa plného divokých bílkovin. Přibaleno je srnčí, jehněčí, nebo hovězí, ale dokonce
Mlsní vlci před lety proháněli po severoamerických prériích mohutné bizony. Právě vlčí DNA žene vašeho labužníka za krmivem High Prairie. V něm si může pochutnat právě na pečeném bizonovi a hromadě dalších druhů masa plného divokých bílkovin. Přibaleno je srnčí, jehněčí, nebo hovězí, ale dokonce i sousto mořské ryby. High Prairie je krásně provoněno bylinkami a nechybí ani porce ovoce a zeleniny. Směs borůvek a malin spolu s rajčaty, hráškem a batáty dodají vitaminy, antioxidanty, minerály, vlákninu a příděl dalších nenahraditelných proteinů. High Prairie splňuje chuťové požadavky těch nejnáročnějších psích gurmánů.
Složení
Bizon (12 %), jehněčí moučka, kuřecí moučka, batáty, hrách, brambory, řepkový olej, vaječný výrobek, hovězí, pečená zvěřina (4 %), rajčatové výlisky, bramborová bílkovina, hrachový protein, moučka z mořských ryb, minerály, sušený čekankový kořen, rajčata, borůvky, maliny, extrakt z Yucca schidigera.
Analytické složky
Protein 32,0 %, obsah tuku 18,0 %, hrubá vláknina 3,0 %, hrubý popel 9,2 %, vlhkost 10,0%, omega-6 mastné kyseliny 2,8 %, omega-3 mastné kyseliny 0,3 %.
Vitamíny
Vitamín A 10 000 IU, vitamín D 750 lU, vitamín E 150 lU.
Stopové prvky
Hydrát chelátu železa a aminokyselin 60 mg/kg, hydrát chelátu mědi a aminokyselin 7,0 mg/kg, monohydrát síranu železnatého 60 mg/kg, pentahydrát síranu měďnatého 7,0 mg/kg, jodid draselný 1,5 mg/kg, hydrát chelátu manganu a aminokyselin 14 mg/kg, oxid manganatý 14 mg/kg, síran manganatý 14 mg/kg, hydrát chelátu zinku a aminokyseliny 75 mg/kg, síran zinečnatý 75 mg/kg, seleničitan sodný 0,3 mg/kg.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dospělý (adult) |
---|---|
Hmotnost: | 18.239 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.