1000+ produktů skladem
Velké množství produktů skladem a rychlé odeslání
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 1799 Kč platíme dopravu my!
Spolehlivý e-shop
Více než 500 recenzí a kladné hodnocení mluví za vše
Nízké ceny
Trvale nejnižší ceny u vybraných produktů
Tento oříškový krém tě ohromí svou dokonalou jemností. Vybrali jsme ty nejlepší blanšírované mandle a smíchali je s kokosem, na závěr jsme je zjemnili mlékem. Už po první lžičce zjistíš, že to u jedné lžičky neskončí.
bez lepku
bez palmového tuku
Použití:
Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případná separace oleje na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte.
Tabulka nutričních hodnot:
100 g
Energetická hodnota
2396 kJ/576 kcal
Tuky
39 g
z toho nasycené mastné kyseliny
17 g
Sacharidy
40 g
z toho cukry
33 g
Vláknina
6,5 g
Bílkoviny
13 g
Sůl
0,10 g
Složení: Mletá jádra blanšírovaných mandlí 40 %, cukr třtinový moučka, mletý kokos strouhaný 20 %, mléko sušení odstředěné 10 %, Ghí (bezvodý máselný tuk).
Upozornění:Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do dvou měsíců.
bez lepku
bez palmového tuku
Použití:
Ideální k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci. Případná separace oleje na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte.
Tabulka nutričních hodnot:
100 g
Energetická hodnota
2396 kJ/576 kcal
Tuky
39 g
z toho nasycené mastné kyseliny
17 g
Sacharidy
40 g
z toho cukry
33 g
Vláknina
6,5 g
Bílkoviny
13 g
Sůl
0,10 g
Složení: Mletá jádra blanšírovaných mandlí 40 %, cukr třtinový moučka, mletý kokos strouhaný 20 %, mléko sušení odstředěné 10 %, Ghí (bezvodý máselný tuk).
Upozornění:Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před teplem. Po otevření spotřebujte do dvou měsíců.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní ořechové krémy |
---|---|
Kategorie: | ořechové krémy, másla |
Hmotnost/Objem: | 100 - 499 g (ml) |
Obsah bílkovin: | 11 % - 29 % |
Dietní omezení: | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář