WOOLF pochoutka Soft Cubes Iberian Pork 100g

Neohodnoceno
Značka: WOOLF Snack

Woolf soft Cubes je pamlsek pro psy, který se může pochlubit charakteristickou polovlhkou texturou, odvozenou výhradně z přírodních ingrediencí. All-Natural: Tento termín označuje použití minimálně zpracovaných surovin bez jakýchkoli syntetických přísad, jako jsou barviva, příchutě nebo konzervač

Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
89 Kč / ks
WOOLF pochoutka Soft Cubes Iberian Pork 100g
Neohodnoceno
Značka: WOOLF Snack
1000+ produktů skladem
1000+ produktů skladem
Velké množství produktů skladem a rychlé odeslání
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 1799 Kč platíme dopravu my!
Ověřený e-shop
Spolehlivý e-shop
Více než 500 recenzí a kladné hodnocení mluví za vše
Nízké ceny
Nízké ceny
Trvale nejnižší ceny u vybraných produktů

Woolf soft Cubes je pamlsek pro psy, který se může pochlubit charakteristickou polovlhkou texturou, odvozenou výhradně z přírodních ingrediencí. All-Natural: Tento termín označuje použití minimálně zpracovaných surovin bez jakýchkoli syntetických přísad, jako jsou barviva, příchutě nebo konzervační látky. Zcela přírodní pamlsky pro psy používají zdravé, rozpoznatelné složky běžně se vyskytující v přírodě, jako je pravé maso, zelenina, ovoce a obiloviny. Polovlhké: Polovlhké pamlsky pro psy slouží jako přechodná textura mezi suchými psími sušenkami a mokrým krmivem v konzervě. Jsou měkké, poddajné, lehce žvýkací a mají vyšší obsah vlhkosti než tradiční suché pamlsky, což psům usnadňuje jejich žvýkání a poskytuje chutnější zážitek.

 

Složení:

Čerstvé iberské vepřové maso (85 %), hydrolyzovaný škrob, rostlinný glycerin, přírodní antioxidanty (tokoferoly)

Analytické složky:

Hrubý protein 27 %, hrubý tuk 10 %, hrubá vláknina 1 %, hrubý popel 7 %, vlhkost 28 %.

 

Obal je opatřen zipem.

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.

Datum expirace: viz datum níže.

Není určeno pro lidskou spotřebu!

Vhodné pro všechny velikosti psů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pamlsky
Hmotnost: 0.113 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: