Czech Virus MPS-5 PRO 2250 g

21 hodnocení
Značka: Czech Virus
  • Vícesložkový protein vytvořen na základě studií
  • 5 různých druhů bílkovin + přidané enzymy
Možnosti doručení
1 599 Kč –20 % 1 279 Kč / ks
Czech Virus MPS-5 PRO 2250 g
21 hodnocení
Značka: Czech Virus
mps 5 pro (1)
1 599 Kč –20 %
1000+ produktů skladem
1000+ produktů skladem
Velké množství produktů skladem a rychlé odeslání
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 1799 Kč platíme dopravu my!
Ověřený e-shop
Spolehlivý e-shop
Více než 500 recenzí a kladné hodnocení mluví za vše
Nízké ceny
Nízké ceny
Trvale nejnižší ceny u vybraných produktů
Příchuť: vanilla ice cream
Skladem
1 599 Kč
1 279 Kč / ks
3,5 21 hodnocení

MPS-5 PRO je vysoce kvalitní protein složený z 5-ti různých zdrojů bílkovin. Největší část tvoří syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM (Cross-Flow Microfiltration) a nativního mléčného proteinu (zdroj micelárního kaseinu). Zbytek tvoří směs CFM syrovátkového izolátu, hydrolyzovaný (naštěpený) syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Složení reflektuje aktuální studie pro nejideálnější složení proteinu pro maximální anabolismus. To vše navíc doplňují enzymy Tolerase™ L, Papain a Bromelain pro maximální využití bílkoviny a štěpení laktózy.

MPS-5 PRO, ULTIMÁTNÍ PROTEINOVÝ BLEND

MPS-5 PRO je vytvořen na základě studií, které doporučují kombinaci různých zdrojů bílkovin jako nejlepší možnou volbu pro maximální anabolismus.


***

NATIVNÍ SYROVÁTKOVÝ PROTEIN CFM [KONCENTRÁT]

Metoda Cross Flow Microfiltration je mikrofiltrace se zkříženým tokem, která probíhá přes speciální keramické filtry, které propouštějí pouze syrovátkový protein bez dalších nežádoucích složek. Šetrně odděluje bílkoviny ze syrovátky od denaturovaných bílkovin, mléčného tuku a laktózy. Tímto způsobem si zachovává protein maximum bio-aktivních frakcí a má vysokou biologickou účinnost. Proces je naprosto bez chemie! Koncentrát nabízí maximální obsah cenných bioaktivních frakcí v proteinu.

***

NATIVNÍ MLÉČNÝ PROTEIN [MICELÁRNÍ KASEIN]

Nativní mléčný protein je zdrojem micelárního kaseinu, který uvolňuje bílkovinu postupně (až několik hodin). Ze studií jasně vyplynulo, že je přídavek micelárního kaseinu k syrovátkovému proteinu velmi vhodný a tato kombinace je vhodná pro maximalizaci svalových přírůstků. Kasein je standardně znám jako bílkovina vhodná zejména na noc, podle studií je ale tato kombinace vhodná právě po tréninku pro maximální výsledky.

***

NATIVNÍ SYROVÁTKOVÝ PROTEIN CFM [IZOLÁT]

Izolát zpracovaný metodou CFM (metoda popsána výše) nabízí maximální množství bílkovin s téměř nulovým obsahem tuku a sacharidů.

***

HYDROLYZÁT SYROVÁTKOVÉ BÍLKOVINY

Hydrolyzát není v tomto produktu přidán pro extrémně rychlou absorbci (jako je u Hydra zvykem), ale pro nastartování stimulace trávení bílkovin.

***

VAJEČNÝ ALBUMIN

Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein). Má vysokou biologickou hodnotu a nabízí kompletní profil esenciálních aminokyselin, kterými doplňuje spektrum tohoto blendu.

***

PŘIDANÉ ENZYMY A SKVĚLÁ CHUŤ

Proteiny značky Czech Virus se vyznačují originalitou a inovacemi (například první použití probiotik v proteinech u CZ značek u Pure Elite CFM). Z tohoto důvodu jsme k blendu proteinů založeném na poznatcích ze studií přidali enzymy, které ještě více pomohou s maximální využitelností proteinu. Přidali jsme Tolerase™ L, Papain a Bromelain (více informací o jednotlivých enzymech níže). K tomu všemu je chuť velmi příjemná s očekávanou strukturou díky micelárnímu kaseinu.

 

PROFIL UVOLŇOVÁNÍ BÍLKOVIN V ČASE


Ve výše vyobrazeném schéma uvolňování různých druhů bílkovin lze vidět, že se jeví jako nejvýhodnější právě směs různých druhů proteinů.


Vytvořeno na základě informací ze studie od G. Paul, Journal of American College of Nutrition, 2009

TRÁVÍCÍ ENZYMY


Tolerase™ L je kyselá laktáza, která převádí laktózu na glukózu a galaktózu. Enzym pochází ze speciálního kmene houby Aspergillus oryzae. Jeho aktivita při nízkém pH (3,5 - 5,5) činí tuto laktázu zvláště účinnou při trávení laktózy v žaludku a je proto ideální pro použití ve výživových doplňcích jako pomoc při trávení.


Papain je proteolytický enzym, obsažený především ve šťávě nezralých plodů a latexu papajovníku (Carica papaya). Papain hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.


Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko. Bromelian obsažený v přírodních produktech je vyráběný ze stopky ananasu a liší se od enzymu, který je obsažený v plodu.

 

 

 

ROZDĚLENÍ ZDROJŮ BÍLKOVIN V MPS-5 PRO





POUŽITÉ LÁTKY

CFM syrovátkový koncentrát (43% bílkovin produktu)
Nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost.


Nativní mléčný protein (38% bílkovin produktu)
Přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin.


CFM syrovátkový izolát (9% bílkovin produktu)
Nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy.


Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5% bílkovin produktu)
Naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin.


Vaječný albumin (5% bílkovin produktu)
Vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein).


Tolerase™ L
Enzym kyselé laktázy, který převádí laktózu na glukózu a galaktózu.


Papain
Papain je proteolytický enzym, obsažený především v papáji. Hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.


Bromelain
Bromelain je enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko.


Další použité látky
Aroma (podle příchuti), prášek z bílé čokolády (příchuť Vanilla Ice Cream), odtučněný kakaový prášek (příchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xanthanová guma.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vše začalo nápadem - projekt Czech Virus se začal v naší hlavě rodit někdy koncem roku 2012. Jak už to bývá, každý projekt potřebuje trochu času, aby se utvořila ucelená koncepce. V září 2013 jsme se začali projektem seriózně zabývat a začali pracovat na uvedení našeho prvního výrobku na trh.

Motivací pro vznik byla snaha podělit se o zkušenosti, které jsme v oblasti suplementů nabyli a nabídnout ostatním lidem naši vizi potravinových a fitness doplňků - 100% funkčnost, žádná plnidla a maximální důraz kladený na kvalitu. Jsme nová mladá firma, ale rozhodně máme našim klientům co nabídnout.

Czech Nutrition s.r.o.
Hády 1098/5a
614 00 Brno

IČO: 04242599
DIČ: CZ04242599

Podobné produkty