GymBeam- Tekuté vaječné bílky 1000 ml
Tekuté vaječné bílky jsou pohodlným způsobem, jak přijmout potřebné bílkoviny. Jsou pasterizované, takže je můžete konzumovat i syrové, například jako součást proteinových nápojů, ale využijete je i na vaření a pečení zdravých dobrot.
Tekuté vaječné bílky jsou pohodlným způsobem, jak přijmout potřebné bílkoviny. Jsou pasterizované, takže je můžete konzumovat i syrové, například jako součást proteinových nápojů, ale využijete je i na vaření a pečení zdravých dobrot. Jsou praktické - jednoduše otevřete láhev a nalijete si tolik bílků, kolik potřebujete, a nemusíte zdlouhavě oddělovat bílky od žloutků. Navíc mají delší trvanlivost než běžná vajíčka a vydrží vám až 6 měsíců. Neobsahují žádné konzervační látky a jsou bez přítomnosti GMO. Na 100 g produktu obsahují až 10,2 g bílkovin, které udržují zdraví vašich kostí a pozitivně ovlivňují růst svalové hmoty. Dopřejte si bílkoviny v jejich nejpřirozenější formě prostřednictvím 100% vaječných bílků.
Tekuté vaječné bílky a jejich výhody
- jsou 100% vaječné bílky v praktické formě
- jsou plnohodnotným zdrojem bílkovin
- jsou pasterizované
- na 100 g obsahují 10,2 g bílkovin
- jsou bez konzervantů a GMO
- mají trvanlivost až 6 měsíců
Složení
100% vaječné bílky.
Návod k přípravě
Před použitím protřepejte. Vaječné bílky lze konzumovat v syrovém nebo tepelně upraveném stavu. Vhodné na přípravu vaječných jídel nebo přidání do šejků a smoothie.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 209 kJ / 50 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,5 g |
Sacharidy | 1,1 g |
z toho cukry | 1,1 g |
Bílkoviny | 10,2 g |
Sůl | 0,4 g |
Upozornění
Obsahuje vejce. Skladujte na suchém a chladném místě. Uchovávejte při pokojové teplotě (0 až 25°C) za předpokladu, že balení není otevřené. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu. Po otevření uchovávejte v ledničce (0 až 4°C) a spotřebujte do 48 hodin. Ujistěte se, že uzávěr je pevně uzavřen před uložením, aby se zajistila svěžest.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.